įžeidus „restorana-Paskui Vėja“, Smiltynėje

hm… ką pasakyti apie „restoraną“, kuris leidžia klientui susimokėti už tragiškai pagamintą patiekalą (žuvis dorado)… ką pasaktyti apie vyr. šefą (kuris yra dirbęs Vilniuje „Times“ restorane), kuris niekaip nesureaguoja į skundą tiesiogiai jam išsakytą… o apkaltiną savo naują personalą, kad dar neišmoko gaminti…na, bet leido patiekalą išnešti žinant, kad kažkas nemoka gaminti… hm… ir ką pasakyti apie „Paskui Vėją“ komandą (įskaitant ir savininką), kai likus mėnesiui iki vestuvių atsisako aptarnauti šventę, nes visgi po to tragiško patiekalo, jauniesiems kyla daug abejonių ar bus skanus ir kokybiškas maistas per šventę… Na, ir šiaip pasiūlymas per vestuvių šventę užkandžiauti „spring rolls’ais“ ir svečiui siūlyti pusantro sumuštinuko su konservuotu tunu, su dviem daržoviu iešmeliais už 14 eur… kai išdidžiai vadinatės „restoranu“, skamba, kaip pasityčiojimas… vis dar negaliu pamiršti karšto patieklo pasiūlymo kainos – 27 eur! hm… perki daugiau, vestuvinei vakarienei iš 35 asm. … moki dar daugiau negu jūsų meniu kainos?! 🙂 Hm… ką pasakyti apie restorano administratorę, kuri iki šiol neatsiprašė už „atsisakymą“, o situaciją „išraitė“ taip, kad klientas pats kaltas, jog abejoja dėl maisto kokybės… Išvada, žmonėms turintiems skonį ir protą jūsų restorane ne vieta…?! Atrodo, strategiškai protinga būtų padaryti taip, kad klientas būtų 100% užtikrintas restorano paslaugomis… Ar jums toje „bado“ saloje (taip pavadinom, nes esant blogam orui „Paskui Vėja“ yra vienintele vieta gauti maisto, jeigu dirba) yra per daug darbo, ir nereikia didelio užsakymo, laimingų klientų…? Tai gi, pasakyti galiu nieko gero…nekalbu apie aptarnavimą, nes turbūt irgi dar neapmokytas personalas. Keista strategiją pasirinko… „Paskui Vėja“… yra vienintelė iš labai nedaug maitinimo įstaigų Smiltynėje, ir absoliučiai priklausoma nuo sezono ir oro sąlygų, tačiau leidžia sau visiškai nesistengti ir arogantiškai bendrauti su klientu. Šiaip visai gaila, kad tokia vilniečių komanda kažkiek gadina jachklubo įvaizdį. Na, nes manau, kad gadina… negerina. Gerai, kad tik sezonui, ar dviem… Jeigu „Paskui vėją“ komanda iki šiol jaučiasi labai gerai „pavarę“ su mumis, tada linkėčiau perskaityti kokį nors verslo, vadybos, ir aptarnavimo sferos vadovėlį 😉 Prie šitos nuomonės dar prisideda keletas žmonių, žinančių šitą situaciją ir kurie buvo restorane. Džiaugiamės, kad ne „Paskui Vėją“ mūsų šventę aptarnavo, radome superinius, nuoširdžius,, profesionalius, paprastai bendraujančius šefus, buvo puiku! Jau nelinkėsiu sėkmės, nes ka pasakyti apie „restoraną“, kai po mano vertinimo, ir nuomonės išskaymo jų facebook paskyrtoje, netikėtai, mano darbo profilis gauna 8 žemus įvertinimus, iš 8 random žmonių iš eilė, kurie net neseka mano profilio :). O pats restoranas savo vertinimo skiltį paslepia. Žemiau negu žema Ieva Bubnyte ir p. Gedvidai! (restorano administratorė ir savininkas ).

skundziu.lt skundziu.lt skundziu.lt
Atsiliepimai

Patalpinti

Patvirtinimo kodas išsiųstas Jūsų nurodytu paštu

Patvirtinti