Santechnikai Jums, tel. +370 677 71900

Savaitgalį užsikimšus kanalizacijai, paskambinome tel. +370 677 71900 ir išsikvietėme įmonės Santechnikai Jums (http://www.santechnikaijums.lt/santechnikai-vilniuje/santechnikas-vilniuje-visa-para) darbuotojus.
Už 7 min. darbą jie pareikalavo 100 eurų (tikriausiai pamiršo, kad 100 eur=345 Lt!), akcentuodami, kad savaitgalį – brangiau! Paklausus, kiek kainuoja analogiškos paslaugos paprastą dieną, atsakė, kad apie 50-60 eurų. Nusiderėti pavyko tik 10 eurų. Sumokėjus pinigus, sąskaitos-faktūros negavome. Šokui atlėgus, pradėjome internete ieškoti santechnikos paslaugų kainų ir radome, kad pusvalandis santechniko darbo Vilniuje kainuoja 10-12 eurų, o savaitgalį – šiek tiek brangiau. Taigi, buvome „apvogti“ vidurį baltos dienos…..

skundziu.lt skundziu.lt skundziu.lt
Atsiliepimai
  1. Nope pakomentavo:

    Panašu, kad atvažiavę dar labiau sugadina, kad paskui „sutaisytų“, nors vistiek iki galo nesutvarko… Kainos neadekvačios!!

  2. Del melagingo komentaro,arba konkurentu smerkimo. pakomentavo:

    Prašau pašalinti savo komentara numeriui kuri nurodete niekada nepriklause šitas tinklalapis.Musu klijentai visad yra informuojami apie preliminaria kaina kuria gali kainuoti darbai,kad tolimiau nejiviktu nesusipratymo.Prašau pašalinti melaginga komentara,kitu atvieju kreipsimes ji savo teisininka.Ačiu už supratyma.

Patalpinti

Patvirtinimo kodas išsiųstas Jūsų nurodytu paštu

Patvirtinti