Taksi 852333333

Nesulauke taksi (852333333) po dispeceres nustatytu 7 minuciu paskambinome ir mums atsake kad musu uzsakyma pamete ir tuoj is naujo suras vairuotoja kuris vel atvaziuos uz 8 minuciu. Paklausta, ar neturetu suteikti mums nuolaida uz nepatogumus dispecere nemandagiai atkirto „NE!“ . Pasakiau, kad atsisakau uzsakymo ir parasysiu apie ivyki internete, i ka abejingai buvo atsakyta „rasykit“ ir padetas ragelis. Beje, Iskviesti 852777777 dar ir nuveze 3 litais pigiau tuo paciu marsrutu, nors ju kaina uz kilometra nurodyta didesne.

skundziu.lt skundziu.lt skundziu.lt
Atsiliepimai
  1. Greta pakomentavo:

    Taksi 852333333
    Paskambinys siuo numerio taksi, dispecere ispejo, kad reiks palaukt iki 15min. ir ji paskambins kai taksi vairuotojas bus vietoje. Gavus skambuti suskubau iseiti. Lauke pastebejus nurodytos spalvos automobili isedau (nuo dispeceres skambucio iki isedimo sugaisau 6min)-vairuotojas pradejo sukauti, rekauti lyg istiktas kokio priepolio dar nespejus pasisveikinti, neva laukia jau 15min., kad nebeves, ir kad islipciau is automobilio-visas susinervines ir piktas. Susisiekus su dispecere, ji pranese jog kitos masinos laukt reikes dar 15min. Zinoma, siomis paslaugomis daugiau nesinaudojau.
    Kazkoks nestabilios psichikos vairuotojas!
    Kiek atsimenu, automobilis auksines spalvos

  2. nahuj pakomentavo:

    ne uzsakinekit niekada…

  3. Ruta pakomentavo:

    Pasitaike grubus vairuotojas, cigareciu prasmirdusioj raudonij masinoj. Tokiu vairuotoju prie zmoniu prileisti negalima.

  4. Buvę klientai pakomentavo:

    Daugiau niekada nesinaudosime šios įmonės paslaugomis ir niekam nepatariame. O to priežastis labai paprasta. Netyčia taksi palikome mobilų telefoną. Dešmties minučių bėgyje susisiekėme su dispečere, kuri buvo labai nemandagi ir reikalavo palikti ją ramybėje ir netrukdyti jai dirbti. Šiaip ne taip išsireikalavome taksisto telefono, bet, deje, jis jo nekėlė. Dar kartą susisiekus su ta pačia dispečere išgirdome, kad tai mūsų problemos ir jos tai nedomina, nes jų įmonė neatsako už paliktus daiktus. Todėl norime pasakyti taksistui, dispečerei ir įmonės savininkui, kad ir mes juos labai mylime linkime, kad kuo daugiau potencialių klientų rinktusi Uber paslaugas :))

  5. Jana pakomentavo:

    JDV 014 NEADEKVATUS VAIRUOTOJAS. PSICHAS

  6. Anonimas pakomentavo:

    Iškviečiau ‭(8 5) 233 3333‬ taksa, dispečere kalbėjo normaliai, bet atvažiavo toks nesveikas taksistas, aš nespejau atsisėst į masina, kai jis mane aprėkė, visa kelia buvo nepatenkintas, ir dare didelius ratus, kad daugiau pinigu sumokesčiau, kai atvežė iki namų, padaviau jam pinigus, jis turejo man grąža duot, ir jis man tokiu pyktų balsu pasake, vos ne rekdamas “aš gi pasakiau, aš neturiu grąžos, reikia naktim namie sedet, o ne po miestą trankytis” takso numeris T01376, VW Sharan, Zalias

Patalpinti

Patvirtinimo kodas išsiųstas Jūsų nurodytu paštu

Patvirtinti