profesionalusmeistraikaune.lt

Saugokites sukciu! profesionslusmeistraikaune.lt
Sugedo dziovykle-dziovinimo programa kartais neisijungia, rofo kad dureles atidarytos.
Radau ptofesionalusmeistraikaune.lt, pasambinau telefonu 863244445, sake atsius meistra, meistras perskambino is telefono numerio 860201716, vakarop meistra atveze mergina baltu automobiliu SIAT valst.nr. JRZ121. Kazka bande taisyti, sake kad uzdarymo spynos elekroninis daviklis sugedes, sake kad pakeite, nors sugedusios detales nepaliko. Paeme 95eurus, zmonai gryzus namo, pabandem ijungti, pasisuko kelias minutes ir issijunge kaip ir ansciau. Po to meistras savaite laiko telefonu zadejo „rytoj“, atvaziuoti. Pasambinus i imone, sake kad tas meistras ne ju, paklausiau tuomet kodel sukciu atsiunte, padejo rageli, dar karta paskambinau, sake kad atvezkite i vilniu, tai paremontuos. Zodziu labai nepatariu tureti reikalu su jais!

skundziu.lt skundziu.lt skundziu.lt
Atsiliepimai
  1. Rūta pakomentavo:

    profesionalusmeistrai.lt. Labai nusivyliau. Atvykus meistrui, buvo paimta detalė dėl elektronikos gedimo. Jau eina mėnuo kai laukiu atvykstančio meistro. Kelis kartus atsiliepė ir beveik tarėmės dėl atvykimo. Bet toliau į skambučius neatsiliepia. Tinklapio paskelbtu telefono numeriu paskambinus taip pat, laukit meistro skambučio.

  2. Rasa pakomentavo:

    š.m. gruodžio pradžioje taip pat skambinau tel. 86324445, išsikviečiau skalbimo mašinos remonto meistrą Vilniuje. Po dienos tel. 8 60201716 paskambino meistras ir tą patį vakarą išėmėmė valdymo bloką ir motininę plokštę, pasakė , kad per 3-4 dienas suremontuotos, paėmė 50 eur avansą ir dingo. Jau daugiau 3 savaites neatsako į tel. skambučius ir sms. Nežinau, ko jie tikisi šie smulkus sukčiai, bet šį reikalą perdaviau policijai. Patariu neturėti jokių reikalų su šiais sukčiais.

  3. Dmitrijus pakomentavo:

    Tik dabar įvedžiau „meistro“ – sukčio nr +3706324445 ir matau kad policija visiškai nenori dirbti. Praeitas komentaras buvo patalpintas gruodžio 2022 m. . O pas mus atvažiavo birželio 2023 m. , išėmė detalė iš skalbimo mašinos, paėmė dar 30 eur už iškvietimą ir dingo 🙁

    Saugokites tokių “meistrų“.

  4. . pakomentavo:

    Gal visi rašom pareiškima kokį bendrą,nes šėlsta šitie aferistai ,paima didelius pinigus ,o tvarkymas pirmam pajungimui laiko tik.Dar tipo duoda garantinį ,per kurį vilkina laika,sako atvyks bet poto pradingsta

  5. Lidija pakomentavo:

    Irgi papuoliau su šitais aferistai. Gal kas rašė pareiškimą? Norėčiau prisijungti

Patalpinti

Patvirtinimo kodas išsiųstas Jūsų nurodytu paštu

Patvirtinti