rubaiinternetu.lt

Rubaiinternetu.lt užsakymą išsiuntė tik po mėnesio, o tame siuntinyje buvo įdėta kitokia (ne ta kurią užsakiau) striukė ir dar keletas niekniekių, kurių aš neužsakinėjau ir man jie nereikalingi. Po siuntinio gavimo jau antra diena negaliu prisiskambinti. Labai nusivyliau internetine prekyba.

skundziu.lt skundziu.lt skundziu.lt
Atsiliepimai
  1. kristina pakomentavo:

    kovo 29d. užsakyta prekė. nėra nei prekės, nei pinigų. atsirašinėja gmailais, kad atsiūs ir taip jau 2 mėn. žmonės, atsargiai su rūbaiinternetu.lt, ten aferistai

  2. Nata pakomentavo:

    Šioje parduotuvėje nusipirkau kuprinę, kaip žinia šiandien rugsėjo 1 d., o aš jos dar neturiu. Kai pirkau rašė pristatymas 2-3 d. praėjo 2 savaitės, bet taip nieko ir negavau. Blogiausia kad visiškai ignoruoja skambučius, el laiškus, jokio kontakto. Aišku tiek kad ši internetinė parduotuvė nepatikima. Kreipsiuosiu i vartotojų teises, gal jie padės susigražinti įmokėtus pinigus.

  3. Di pakomentavo:

    17-05-03 Uzsakiau kuprine internetu. Be registracijos. Pinigai nuskaiciuoti iskart, elektroniniu pastu negavau jokio patvirtinimo, nieko. Tel.nr. nepasiekiamas, el.pastu isvis nejo susisiekti. Parasiau FB, bet neskaito… teks kreipitis i ekonomine policija ..

  4. Eglė pakomentavo:

    Labai nepatikimas žmogus, apgavikas! Užsakiau draugui batus ir apmokėjau 2017 m. balandžio 24 d. (pristatymas rašė 8-16 d.) gegužės 15 d. jau parašiau laišką, į jį man niekas neatsakė. Vėliau skambinau abiem nurodytais tel.nr. Iš pradžių buvo neįmanoma susisiekti, vėliau pagaliau pavyko. Pasakė, kad batus vėluoja atsiųsti (jau net nekalbu, kad neatsiprašė ir pats nepasivargino apie tai pranešti), pažadėjo atvežti gegužės 17 d., aišku neatvežė, kai prisiskambinau ramiu balsu pasakė rytoj 13 val. atvešiu. Aišku neatvežė. Kai pagaliau prisikambinau pasakė kad aveš 15 val., galiausiai atvežė 16 val. (paprastam permatomam maišely :D) Deja batai buvo per dideli. Jis juos pasiėmė ir paprašė el.paštu atsiųsti grąžinimo formą. Taip ir padariau. Pažadėjo pinigus pervesti iš karto kitą dieną. Deja iki šiol negrąžino, el.paštu į laiškus neatsako, abu telefonai išjungti. AR kam nors iš čia parašiusių ir besikreipusių į institucijas pavyko atgauti pinigus?

  5. a pakomentavo:

    pritariu kad aferistai. Rekomenduoju nepirkti is rubaiinternetu.lt

  6. a pakomentavo:

    nepatikimi pardavejai

Patalpinti

Patvirtinimo kodas išsiųstas Jūsų nurodytu paštu

Patvirtinti